Profil

Anne Blom Corlin

Anne Blom Corlin

Cand.psych.aut., godkendt specialist i psykoterapi

anne@mindtomindpsyk.dk

+45 61 77 23 36

Jeg er uddannet Cand.psych. ved Københavns Universitet, Autoriseret ved Socialministeriet og specialist i psykoterapi, voksne.

Jeg har bred psykoterapeutisk erfaring, men har specialiseret mig i inden for tilknytnings- og mentaliseringsbaserede metoder. I mit virke som psykolog har jeg været særlig optaget af at arbejde med vurdering og udvikling af mentaliseringskompetance hos udsatte børn, unge og forældre.

Jeg har særlige kompetencer i at udrede voksnes/forældres mentaliseringskompetance, og jeg er en af de få certificerede trænere i Parent Development Interview/ Refleksiv Funktion i Danmark.

Jeg har dertil erfaringer med at arbejde med at fremme mentalisering hos forældre med spædbørn/små børn, og superviserer i det evidencebaserede program Minding the Baby. Tidligere ansættelse i Familieprojektet og Center for Spædbørn på Institut for Psykologi.

Siden 2006 har jeg arbejdet klinisk med især voksne med psykiske vanskeligheder i forskellige sværhedsgrader. Ansættelser har været i privat praksis, Universitetsklinikken ved Københavns Universitet, Psykiatrien Nordsjælland og Psykoterapeutisk Center Stolpegård, hvor jeg behandlede voksne med tilknytningstraumer, kompleks PTSD og belastningsreaktioner.

Jeg har dertil særlig ekspertise inden for plejefamilieområdet, hvor jeg har siden 2006 har superviseret plejefamilier, lavet kurser og udviklingsopgaver indenfor plejefamilieområdet.

Parallelt hermed har jeg i mange år afholdt og arrangeret kurser og uddannelsesforløb for plejeforældre, familieplejekonsulenter, pædagoger, socialrådgiver, psykologer og andre faggrupper om tilknytning, mentalisering og traumer hos udsatte børn og voksne.