Vi har flere års erfaring i at formidle, træne og uddanne profesionelle i mentaliseringsbaseret teori og metoder. Se herunder, hvad vi aktuelt tilbyder.

Specialistuddannelse

Mentaliseringsbaseret terapi til voksne (2023–2024)

Det endelige program er under udarbejdelse

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at komme på interesseliste, således at du får mulighed for at tilmelde dig, så snart programmet er klar, og der åbnes for tilmelding.

Uddannelsen forventes at starte op i januar 2023 og afslutte i december 2024. Send en mail til nana@mindtomindpsyk.dk, hvis du ønsker at komme på interesselisten.

Se programmer for de tidligere specialistuddannelser:

Specialistkursus

Individuel mentaliseringsbaseret terapi (2021–2022)

Dette 30-timers specialistkursus vil give en introduktion til teorien og udviklingsforståelsen samt en grundig gennemgang af, hvordan teori og begreber kan anvendes i individuel terapi.

Med udgangspunkt i den mentaliseringbaserede referenceramme vil kurset gennemgå teoretiske erkendelser og træne deltagerne i mentaliseringsbaserede samtaleprincipper og -teknikker.

Vi opstarter hold 2 til december 2021. Find information om det igangværende hold 1

Aktuelt kursus: Personligt udviklingsarbejde

Personligt udviklingsarbejde / ”egenterapi” for psykologer & læger. Én gruppe, 4 terapeutiske retninger, 50 timer.

Formålet med denne gruppe er, at psykologer på vej mod specialistuddannelse kan gøre sig erfaringer med forskellige terapeutiske retninger - med gruppen som det bærende element.

Læs mere i denne beskrivelse (PDF)

Kurser

Vi tilbyder kurser og korte uddannelsesforløb, som kan sammensættes, så det tilpasses den enkelte arbejdsplads behov.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov for træning, uddannelse og kompetanceudviklingen inden for mentaliseringsbaseret teori og metode.

Læs mere om vores kurser herunder.

Prisen for kurser sammensættes efter antal deltagere, formen, graden af interaktion/øvelser, antal dage og timer m.m. Kontakt os for mere information